Početna > Programi > IQ Košnica - STUDENTSKI HUB

IQ Košnica - STUDENTSKI HUB

 

Organizacija IQ Košnica je namenjena studentima koji žele da rade na sebi i svojim veštinama tokom svojih studijskih dana. 
Kažu da je vreme studija najlepše doba svakog ko se u te vode upušta. Tada imamo priliku da se stalno edukujemo i usavršavamo. IQ Košnica je zamišljena kao STUDENTSKI HUB, tj. kao mesto gde će se okupljati studenti koji žele da učestvuju u organizaciji BESPLATNIH edukacija za svoje kolege, studenti koji PRVI žele da čuju nešto NOVO i studenti koji žele da se susretnu sa radom na pravim projektima. 

Do sada smo organizovali niz predavanja u Studentskom Kulturnom Centru Beograd, predavanja na FON-u, na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, Nišu, Kruševcu, Paraćinu kao i besplatne radionice u IQ Centru vezane za efikasnije i brže učenje.

IQ Košnica je uvek u potrazi za novim i vrednim članovima. 
Sva obaveštenja, predloge i dogovore koji se vode online radimo na našoj grupi na Facebook-u, IQ Košnica - STUDENTSKI HUB gde nam se možete pridružiti.

Sve aktivnosti IQ Košnice su BESPLATNE i takve će uvek biti!

Ukoliko želiš da se pridružiš grupi visoko motivisanih studenata koji rade na sebi i pomažu svoju studentsku zajednicu, čekamo te na Facebook-u ili u IQ Centru na Novom Beogradu.

Spisak budućih dešavanja:

 

24.05.2018. u 18:00h
BESPLATNO PREDAVANJE - Studentski kulturni centar i IQ Košnica
Tema: Otključaj svoje intelektualne potencijale
- FB LINKPrijavi se

    Kontakt

    Email: iq@iqcentar.rs

    Telefon: 065/800-14-99

    Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10A, lokal 32

    11070 BEOGRAD-NOVI BEOGRAD