Programi

Početna > Programi

Usled ubrzanog globalnog razvoja došlo je do eksplozije potrebe za učenjem, ta potreba nikada nije bila veća nego u današnje doba. Takođe, nikada nisu bili dostupniji izvori sticanja znanja…Upravo to je razlog našeg postojanja – da pomognemo SVIMA KOJI ŽELE DA NAPREDUJU DA SHVATE POTREBU ZA UČENJEM I DA NAUČE DA UČE, jer veštine učenja ostaju zauvek, a učenje u današnje vreme, vreme promena, je osnovni i jedini alat za opstanak. 

IQ Centar je svoje obuke prilagodio uzrastima i potrebama polaznika. 
Tako da imamo tri programa koji obuhvataju projekat "Brzo Ucenje".

  • IQ Smart Junior
  • IQ Student
  • IQ Smart Senior

 

 

IQ Smart Junior je posvećen najmlađim polaznicima uzrastima od 9 do 14 godina.
Rad u grupa od 10 polaznika nam omogućava da podelimo grupe po uzrastima i posvetimo se svakom polazniku posebno. Program traje 3 meseca i obuhvata kompletan set veština za efikasno i brzo učenje. Više o programu možete videti na ovom linku.

 

IQ Student je program namenjen isključivo studentima. Rad u grupa od 10 polaznika omogućava nam maksimalnu posvećenost svakom polazniku i ulaženje u dubinu problematike koja je za svaki fakultet drugačija. IQ Student pored redovne obuke ima i niz besplatnih predavanja u sklopu IQ Košnice - STUDENTSKOG HUB-a. Svaki student je dobrodošao da postane član IQ Košnice potpuno BESPLATNO! Više o programu možete pogledati na ovom linku.

IQ Smart Senior je posvećen odraslim polaznicima. Svima koji shvataju da je aktivno učenje jedini način da ostanemo u korak sa promenama i da budemo uvek jedan korak ispred konkurecije.
Rad u grupama od 10 polaznika nam omogućava da svakom polazniku pomognemo oko primene tehnika u njegovoj profesiji i tako pomognemo da svaki polaznik postane bolja verzija sebe svakog dana. Više o programu možete pogledati na ovom linku.

Naš koncept se zasniva na savladavanju celine, pa tek onda fokusiranju na detalje, za razliku od klasičnog obrazovnog sistema. Glavni razlog – upravo tako funkcioniše i ljudski mozak – te smo mu zato ponudili ono što mu je prirodno blisko i lako prihvatljivo. Zato smo kreirali nekoliko važnih tehnika koje nas uče kako se uči, brzo i efikasno. Nazvali smo ih „savladaj pa vladaj tehnike“ jer one najbolje pomažu u savladavanju sveta znanja, koji nam onda omogućava da ispunimo sve svoje ciljeve i želje…